به گزارش روز سه شنبه اگزیم نیوز از وزارت اقتصاد، «سید علی روحانی» در نشست "رسیدگی به مسایل جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸ درباره تسهیلات اشتغالزایی قرضالحسنه به نهادهای حمایتی"، افزود: هر چند احتمال تمدید مهلت وجود دارد، اما بانکها و نهادهای حمایتی با توجه به مهلت اولیه اعطای این تسهیلات که تا پایان امسال است، سعی کنند پروندهها را تشکیل داده و تخصیصها را انجام دهند.
وی اضافه کرد: علت تشکیل این جلسه، بررسی وضعیت روند اعطای تسهیلات جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸، ارزیابی مشکلات و رفع موانع است.
معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت اقتصاد با انتقاد از عملکرد پایین برخی بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸ گفت: به جز بانک پارسیان که با بنیاد برکت تعامل داشت، اغلب بانکها از برنامه، عقب هستند.
روحانی با اشاره به اینکه میانگین پرداخت تسهیلات جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸ کمتر از هفت درصد است، افزود: زمانی که یک بانک، در خصوص اعطای تسهیلات عملکرد صفر دارد، یعنی کار را رها کرده که بانک مرکزی باید به آن رسیدگی کند.
وی با بیان اینکه بانکهایی که رقم اختصاصی پایینی دارند باید خود را به مصوبات ابلاغی برسانند، ادامه داد: همچنین باید برای بانکهای قرضالحسنه در موضوع اعطای تسهیلات، تدبیری اندیشیده شود.
معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت اقتصاد همچنین با اشاره به عملکرد نهادهای حمایتی در این بخش، گفت: باید ارزیابی نهادهای حمایتی در سال جاری را در عملکرد سال آتی، لحاظ کنیم.
وی با انتقاد از ضعف برخی نهادهای حمایتی در تخصیص این تسهیلات، تاکید کرد: استانها باید، آن دسته از نهادهای حمایتی که در پرداخت تسهیلات جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸ عملکرد بهتری دارند را در اولویت تخصیص منابع قرار دهند.
وی اضافه کرد: با توجه به محدودیت زمان، نهادهای حمایتی کار تشکیل پروندهها را سریعتر پیگیری کنند تا با مشکل مواجه نشوند.
روحانی با بیان اینکه علت پایین بودن رقم اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ دیر ابلاغ شدن مصوبه است، اظهار داشت: در مورد بانکهایی که کمتر از هفت درصد به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ عمل کردهاند، بانک مرکزی رسیدگی خواهد کرد و هر کمکی را که لازم باشد وزارت اقتصاد ارایه خواهد کرد.
نظر شما